HALDUN BOYSAN’DAN ANİ VEDA
Image

HALDUN BOYSAN’DAN ANİ VEDA


Sanat dünyası, Beşiktaş Camiası ve özel hayatında gülen yüzü ile tanınan usta oyuncu Haldun Boysan, çekimlerine yakın zamanda başlanan ‘Maria ve Mustafa’ projesinin setinde gündüz saatlerinde fenalaştıktan sonra akşamüstü ikinci atak sebebiyle ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Muayene sonrası dinlenmek için odasına dönen Boysan’ı arkadaşlarının aramaları cevapsız kaldı ve usta oyuncu sete acı bir sürpriz yaptı.

Hayatı dolu dolu, zevk alarak yaşayan, söz konusu Beşiktaş Spor Kulübü olduğunda sınır tanımayan, yaşanan her sorunu gülümseyerek çözümleyen, yaşama sımsıkı sarılırken bir taraftan 92 yaşındaki annesini diğer taraftan da evlat saydığı 2 kedisini çekimlerine rağmen ihmal etmeyen sorumluluk sahibi değerli oyuncu, herkesin korkulu rüyası korona virüse değil, kalp krizine yenik düştü.

Beşiktaş camiasından TED Koleji arkadaşlarına varıncaya kadar tanıdığı tüm sevenleri “Onun kadar yaşamı seven ve dolu dolu yaşayan, her sorunu kolaylıkla çözen insan dünyaya az gelir” ortak düşüncesinde buluştu.

Yarın sabah (2 Eylül Çarşamba) 10:00’da Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndan yolcu edilecek olan usta oyuncuyu, yapımcısı Mehmet Yiğitalp başta olmak üzere tüm rol arkadaşlarının, set ekibinin, Beşiktaş camiasından dostlarının ve kolej arkadaşlarının da Boysan ailesinin yanında olarak son görevlerini yerine getireceği öğrenildi.