'LEYLA İLE MECNUN' DİZİSİNE GERİ DÖNDÜ
Image

'LEYLA İLE MECNUN' DİZİSİNE GERİ DÖNDÜ


Bir döneme damga vuran ve geçtiğimiz hafta yeniden çekilmeye başlanan 'Leyla ile Mecnun' dizisine Asuman Dabak geri döndü. Dizinin eski sezonlarında İskender'in eşi Pakize karakterine hayat veren Dabak, daha sonra yapımdan ayrılmıştı.

TRT 1'de 2011-2014 yılları arasında yayınlanan absürt-komedi türündeki 'Leyla ile Mecnun' dizisi sekiz yıl sonra yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın paylaştığı 'Leyla ile Mecnun', yeni sezonuyla Exxen platformunda yayınlanacak.

ASUMAN DABAK YILLAR SONRA GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz hafta İstanbul Kireçburnu'nda çekimlerin başladığı diziye bir oyuncu daha dahil oldu. Dizide Mecnun'un annesi, İskender'in ise eşi Pakize'yi canlandıran ünlü oyuncu Asuman Dabak, eski sezonlarda diziden sürpriz şekilde ayrılmıştı. Dabak, aynı rolle yıllar sonra 'Leyla ile Mecnun'a geri döndü.

10 YIL SONRA AYNI POZ

Dizinin görüntü yönetmeni Barbaros Engin de 10 yıl sonra İskender ve Pakize'nin yeniden buluştuğu o anları Instagram'dan paylaştı.