IŞIL YÜCESOY’DAN YEPYENİ BİR ŞARKI
Image

IŞIL YÜCESOY’DAN YEPYENİ BİR ŞARKI


Usta Oyuncu ve Ses Sanatçısı Işıl Yücesoy,  yakın zamanda yayınladığı “Sezen Aksu Sokağı” isimli 10 şarkılık YouTube projesinin ardından, yepyeni bir şarkı “İZNİNLE” ile müzikseverlerle buluşuyor.

“İZNİNLE” isimli eserin sözü ve müziği Işıl Yücesoy’un önceki çalışmalarında da yol arkadaşlığı yaptığı Sadettin Dayıoğlu’na ait. Şarkının düzenlemesinde Tansel Doğanay ve Can Hatipoğlu’nun imzası var.

Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan “İZNİNLE” isimli single çalışmasının proje koordinatörlüğünü Pelin Erçelik Kakırman, prodüktörlüğünü Hakan Eren üstlendi. Bahçekat Stüdyo’da kaydedilen şarkının mix’i Serkan Ayman, mastering’i Bora Ebeoğlu ve Can Hatipoğlu tarafından yapıldı. Işıl Yücesoy’un, single çalışmasının kapak fotoğrafını ve imaj fotoğraflarını Fairmont Quasar İstanbul’da Burak Yener çekti. Single kapak tasarımını da Burak Yener hazırlandı.

“İZNİNLE” isimli yeni single’ının video klibi için Gökhan Özdemir ve Burak Yener’in yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Işıl Yücesoy’a, klibinde senkron çekilmedi. Usta Oyuncu duygularını gözleriyle oynayarak anlattı. Video klipte Yücesoy’un duygusuna, çağdaş dansıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencisi Ezgi Yaren Karademir eşlik etti.