#EVDE KAL SÜRECİNDE DE DEVAM
Image

#EVDE KAL SÜRECİNDE DE DEVAM


Türk televizyon ve sinema sektörüne birçok ünlü ismi kazandıran ve aynı zamanda birçok sanatçının da şöhret ve kariyer planlamasını yapan menajer Tümay Özokur’un, “Sektöre vefa borcumu ödüyorum” düşüncesiyle açtığı Tümay Özokur Akademi’de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Salt oyunculuk eğitiminden öte, sektöre donanımlı, farkındalığı yüksek, sorumluluklarını bilen, kazandığı tecrübelerin farkını fark ettirecek kaliteli oyuncu adaylarını sektöre kazandırabilmeyi hedefleyen akademi, tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerini online eğitime geçirdi ve  #evdekal sürecinde eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Işıl Yücesoy, Burak Demir ve Burak Sarımola gibi sürpriz oyuncularında katıldığı online derslerin içeriğinde ise Temel Oyunculuk, Diksiyon, Kariyer Yönetimi, Kamera Önü Oyunculuk, Bireysel Mentörlük, Senaryo Yazarlığı, Doğaçlama, Ses Eğitimi, Audition Teknikleri ile birlikte Film Analizi var.

Yanı sıra başarılı menajer #evdekal sürecinde sevenleriyle buluşmaya da devam ediyor.

Tümay Özokur kendi sosyal medyasından gerçekleştirdiği ‘Morlu Sorular’ programına birbirinden ünlü isimleri konuk ederken, her Perşembe günü Melih Korukçu ile '1 Sorum Var' programından da takipçilerinin #evdekal sürecinde psikolojik kaygılarını hafifletiyor.