60 SENELİK DOSTLUK
Image

60 SENELİK DOSTLUK


ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Haminne’si Serpil Tamur ve Kuruluş Osman dizisinde Rabia Ana karakterini canlandıran Yıldız Kültür… Türk tiyatro, dizi ve sinema dünyasının duayen kadın sanatçıları… Rol aldıkları projelerdeki karakterleriyle hem Türk halkının gönlünü fethettiler hem de arkadaşlıkların zorlu sınavlardan geçtiği sanat dünyasında 60 senedir dost kalmayı başardılar.

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda sınıf arkadaşı olarak tanışan Tamur ve Kültür; yaşadıkları kardeşlikten de öte dostluğu şu sözlerle anlattı;

Serpil Tamur: “Yıldız ile tanıştığımız andan itibaren çok iyi arkadaş olduk. Çok güzel anılarımız oldu. Sahne heyecanını birlikte yaşadık, öğrendik, paylaştık, birlikte büyüdük. Gerçek dost çok azdır. Hayat şartları da tabii insanları birbirinden ayırabiliyor ama biz Yıldız ile aramızdaki dostluğa çok kıymet verdik. Kardeşlikten öte bağımız var”

Yıldız Kültür: “Çok küçük yaşta tanıştık Serpil’le ve sıcacık bir dostluk kurduk. Her daim birbirimizi çok sevdik, saygı duyduk. Eşlerimiz de çok iyi arkadaş olmuşlardı. İki kardeşimi kaybettim ben de. Hep birbirimize destek olduk Serpil’le. Ne mutlu ki, kardeş gibiyiz”